saya nak baca ..

HIBURAN


ARKIB : 12/10/2008

Nubhan & Stacy bercinta?

HELLO,
Saya ni minat sangat dengan si Nubhan dan Stacy AF6 tu. Stacy tu dah la comel dan suaranya memang 'power' dan tidak boleh disangkal lagi. Nubhan pula tinggi, kacak dan mempunyai suara yang begitu unik. Cuma saya ni nak tahu adakah mereka ini berpasangan? Mereka sering bergurau yang mereka ni konon-kononnya bercinta seperti dalam drama Ada Cinta Di Hari Raya yang mengisahkan percintaan mereka.

Semasa program Destinasi Fantasia di Gold Coast, yang disiarkan di Astro, saya tengok mereka sangat rapat macam sepasang kekasih. Sebab itu saya keliru adakah mereka ini bercinta?

Saya nak tahu sangat kerana saya ni memang peminat mereka. Kalau mereka ada hubungan saya lihat mereka memang secocok.

* Peminat yang keliru.

Kongsi Konten di :

Waktu Solat Kuala Lumpur
 
Subuh 5:50
Zohor 1:23
Asar 4:46
Maghrib 7:30
Isyak 8:44



 

Dengar SuriaFM
Radio SuriaFM Menceriakan Duniamu
Riuh Rio Brazil 2014
Laman web mikro bola sepak Piala Dunia 2014
Tragedi Pesawat MH370
Utusan Live lapor kehilangan pesawat MH370
KE7B Greenland 2014
Laporan Ekspedisi KE7B Greenland Malaysia 2014





ePlayer Sukan


MENARIK
Ruang iklan percuma hartanah, produk
Promosikan perniagaan anda kepada dunia.
Jom langgan akhbar Utusan Malaysia
Dapatkan terus akhbar dengan cara mudah.
Aduan sukar dapat naskhah akhbar
Beritahu kami jika akhbar tiada di tempat anda.
Gambar kahwin Album Raja Sehari
Abadikan kenangan indah anda di dada akhbar.
Mari baca Utusan Melayu Mingguan
Kekalkan tradisi, pelajari tulisan jawi.
SMS News Alert Utusan Malaysia
Dapatkan berita terkini di telefon bimbit anda.