saya nak baca ..

PENDIDIKAN


ARKIB : 25/06/2012

Malam Gala kumpul dana bantu sekolah

SEKOLAH St. Mary Kuala Lumpur akan meraikan sambutan 100 tahun warisan dan kecemerlangan pendidikannya dengan menganjurkan pelbagai aktiviti yang acara kemuncaknya adalah Majlis Makan Malam Gala "One Century, One Legacy", pada 3 November akan datang.

Pengetuanya, Goh Hai Bee berkata, dana yang dikumpulkan sebelum dan semasa majlis makan malam itu akan digunakan untuk memperbaiki dan menambah baik bangunan-bangunan sekolah.

"Ia juga akan digunakan untuk menggantikan dan meningkatkan kemudahan bilik siber serta makmal komputer selain menggantikan peralatan muzik lama serta penyelenggaraan Bilik Warisan," katanya dalam satu kenyataan, baru-baru ini.

Meja-meja pada majlis Makan Malam Gala yang bakal diadakan itu berharga RM10,000 bagi meja Utama atau Platinum dan RM5,000 untuk meja Perak. Manakala, meja biasa pula berharga RM1,500 atau RM150 setiap seorang.

Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan meja majlis Makan Malam Gala ini, sila hubungi Tan Cheng Kim di talian 013-3695918 atau layari laman sesawang www.facebook.com/StMaryKL100YearsGalaDinner.

Kongsi Konten di :